fredag 27. mai 2011

Dagens middag

Til ære for en matglad venninne, her er dagens middag;

Kylling med fyll og pysj
(åkei, det var ikke noe flatterende navn på så god mat egentlig, men det var det korteste jeg kom på...)


4 kyllingfileter
spekeskinke

1 potte med persille
hvitløk
paprika
champignon
salt og pepper
olje

tomater

asparges
---
Ha persille, hvitløk, paprika, champignon, salt, pepper og litt olje i foodprocessor/stavmikser, og bland godt sammen.
Lag et langt snitt i kyllingen og fyll i blandingen, men spar ca en spiseskje til tomatene.
Klem fileten sammen, og rull spekeskinke rundt.
Brunes lett i pannen, og stekes videre på 180 gr i 30 min.
La kjøttet hvile 10-15 min.

Serveres med ovnsbakte tomater og smørdampet asparges.

Ovnsbakte tomater;
Jeg brukte cherrytomater, men dette fungerer bra med alle slags tomater.
Del tomatene, og legg i ildfast fat.
Ta en god spiseskje av persille-blandingen og ha i litt mer olje.
Fordeles over tomatene, og stekes i ovn 180 gr i 45-60 min.




Takk for sist!

Hey...!
En blogg! Tenk, det hadde jeg glemt at jeg hadde...

Nei... selvfølgelig hadde jeg ikke glemt det, det har bare ikke vært fulgt opp.
Mye har skjedd siden sist, og jeg tenker at en kjapp oppsummering vil lyde omtrent som en strofe i en kjent sang; "...livet, det er helt ålreit"

-og kanskje skal jeg bli litt flinkere til å oppdatere bloggen...


Ha en strålende helg!