onsdag 8. juni 2011

Mer mat...!

Idag har jeg og minstemann spist grillede ostepølser fra engangsgrill på skoleavslutning, og det kan ikke helt måle seg med denne middagen ;-)

Stekt laks med agurk- og løksalat og dillrømme


For å lage denne deilige middagen, trenger du;


Laks
1 stor agurk
1 liten rødløk
4 dl vann
½ dl eplesidereddik
1-2 ss sukker
Salt og pepper
evnt hvitløk

1 kvast frisk dill
3 dl rømme
2 ts sitronsaft

Høvle agurken og skjær løken i tynne skiver i en bolle. Bland vann, eddik, sukker, salt og pepper og hell over. For ekstra smak, tilsett et fedd hvitløk i skiver og Extra virgin olivenolje.

Stek laksen, krydre etter smak og behag.
Hakk dill og bland med rømme og sitronsaft. Server laksen med salat og sitronrømme.


Smaker veldig godt -for både store og små!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar